معاون دادگستری فارس:

تبلیغات و اجاره منازل مبله ممنوع است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس گفت: هرگونه تبلیغات و اجاره منازل مبله در هر نقطه از استان فارس به ویژه شهر شیراز ممنوعیت قانونی دارد.
    129-5.jpg به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه فارس، قاضی احمد رحمانیان با بیان این مطلب، افزود: این اقدام در راستای مقابله با بروز جرائم و مفاسد اجتماعی و اخلاقی، در دستور کار قرار گرفته است.

رحمانیان با بیان این که اخیرا شاهد افزایش تبلیغات منازل مبله در سطح شهر شیراز هستیم، گفت: متاسفانه برخی از این اماکن به محلی برای ارتکاب جرائم اخلاقی و مالی تبدیل شده بود که با توجه به دستگیری چند باند مفاسد اخلاقی و اجتماعی در این منازل، به منظور پیشگیری از جرائم و مفاسد اجتماعی و اخلاقی با دستور قضایی فعالیت اشخاص حقیقی و حقوقی تحت عنوان اجاره منازل مبله ممنوع شد.

معاون دادستان عمومی و انقلاب شیراز افزود: پس از ابلاغ دستور قضایی مبنی بر ممنوعیت فعالیت افراد تحت عنوان اجاره منازل مبله، با افرادی که دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شوند وفق مقررات قانونی برخورد خواهد شد.

رحمانیان خاطرنشان کرد: با هماهنگی و تعامل خوبی که با سایر دستگاه‌های ذیربط از جمله فرماندهی انتظامی استان و شهرداری شیراز به عمل آمده، دستورات قضایی به منظور جلوگیری از فعالیت این افراد و پلمپ این منازل صادر شده است.

وی تاکید کرد: دستور قضایی دیگری نیز جهت قطع شماره تلفن‌های همراه افرادی که اقدام به تبلیغ اجاره منازل مبله می‌کنند صادر و در اختیار شرکت مخابرات استان و نیروی انتظامی قرار گرفته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس با اشاره به اینکه شهرداری شیراز برای پاکسازی این تبلیغات اعلام آمادگی کرده است، گفت: در صورت احراز جرم، علاوه بر تعقیب قضایی تبلیغ‌کننده و اجاره‌دهندگان، شهرداری نیز به لحاظ وارد کردن خسارت به سیمای شهر، مجاز به طرح دعوی حقوقی و مطالبه خسارت بر اساس آئین‌نامه‌های مصوب است.

رحمانیان تصریح کرد: هر فردی که قصد انجام فعالیت سالم اقتصادی از طریق اجاره دادن منزل را دارد، باید برای مصون ماندن از تعقیب قانونی، به صنف آژانس‌های مشاوره و معامله املاک مراجعه و از آن طریق اقدام کند.