ادغام سازمان بیمه تامین اجتماعی در سازمان بیمه سلامت

رییس جامعه متخصصان داخلی با تاکید بر لزوم تسریع در ادغام سازمان های بیمه گر و تشکیل بیمه ای واحد، پشتیبانی دولت و مجلس جهت تامین اعتبارات مربوط به این امر را خواستار شد.
    3-816.jpg دکتر ایرج خسرونیا در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تاکید بر لزوم تجمیع سازمان‌های بیمه‌گر درمان و تشکیل سازمان بیمه سلامت طبق قانون برنامه پنجم توسعه، گفت: زمانی که راجع به بیمه صحبت می‌شود باید راجع به بودجه و پول هم صحبت کنیم؛ چرا که تنها نوشتن قانون کاری از پیش نمی‌برد و باید بودجه مربوطه هم تامین شود.

عضو هیات مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ ادامه داد: امیدواریم بودجه‌ای تصویب شود که بیمه‌ها تقویت شده و قادر باشند خدمات خوبی به مردم ارایه دهند؛ وقتی بیمه پول نداشته باشد به کاری هم نخواهد آمد. سازمان بیمه سلامت باید از سوی مجلس و دولت پشتیبانی شود. وقتی پول آن تامین شود بیمه سلامت هم درست خواهد شد تنها تئوری صحبت کردن فایده‌ای ندارد.

وی درباره ادغام سازمان بیمه تامین اجتماعی در سازمان بیمه سلامت نیز گفت: تامین اجتماعی نمی‌تواند جدا کار کند و استثنایی در این زمینه وجود ندارد. تامین اجتماعی یکی از سازمان‌های تحت نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و هرچه قانون عنوان کرده، درباره این سازمان بیمه‌گر نیز باید اجرا شود.

خسرونیا تاکید کرد: تمام سازمان‌های بیمه‌گر باید ادغام شده و یک سازمان بیمه واحد تشکیل شود. به این ترتیب همه ایرانیان باید یک دفترچه بیمه واحد داشته باشند. بیمه‌های مکمل نیز باید ادغام شوند؛ عدالت در سلامت یعنی همین.

وی در پایان گفت: با تشکیل یک سازمان بیمه‌ واحد، رییس دولت، مجلس و مردم یک دفترچه واحد خواهند داشت. به این ترتیب پزشک، قاضی، کشاورز و ... به یک شکل درمان خواهند شد.