شرکت یک هزار و42 نفر در آزمون کانون وکلای دادگستری استان اردبیل

رییس کانون وکلای دادگستری استان اردبیل گفت: یک هزار و42 نفر کارآموز برای شرکت در آزمون کانون وکلای دادگستری استان اردبیل در سال جاری اعلام آمادگی کرده اند.
    18-371.jpgمنوچهر شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) افزود: آزمون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان اردبیل همزمان با سراسر کشور در یک آذر 92 روز جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی واقع در میدان بسیج استان اردبیل برگزار می‌شود.

وی بیان این‌که «در حال حاضر در استان اردبیل 220 وکیل پایه یک و70 نفر کارآموز وچود دارد»، خاطرنشان کرد: در سال جاری یک هزار و42 نفر داوطلب کارآموزی بوده که ازین تعداد 413 نفر زن و 630 نفر مرد هستند که از میان این داوطلبین 30 نفر به عنوان کارآموز پذیرفته خواهند شد.

وی گفت: کلیه امکانات در زمینه برگزاری آزمون به نحو احسن ومطلوب مهیا شده است.

وی در پایان از تلاش اعضای هیئت مدیره و کارکنان کانون وکلای اردبیل در برگزاری این آزمون تقدیر کرد.